Volg ons

Derde Divisie

TEC grijpt koppositie na zege op HBS

TEC grijpt koppositie na zege op HBS

TEC is de nieuwe koploper in de Derde Divisie Zondag. De ploeg van coaches Frits van den Berk en Gery Vink was met 3-2 te sterk voor HBS.

Op sportpark de Lok werd het een wedstrijd met twee gezichten. Zo aantrekkelijk en spectaculair als de eerste helft was, zo saai en gespannen was de tweede. Vuurwerk was het niet alleen voorafgaand vanaf de Lokside, ook direct na de aftrap: Berend Kaster maakte knap al na twee minuten de 0-1 in Haags voordeel. Enkele minuten later was het alweer gelijk, nu was Serhat Koc de doelpuntenmaker:1-1. De treffer deed TEC ontbranden. Na een enkele kleine kansen, was het nu Kurtley de Windt die doeltreffend was: 2-1. Vlak voor rust nam TEC bovendien afstand toen Koc vanuit een rebound scoorde: 3-1. Maar nog voor de thee werd opgezocht, verkleinde HBS de marge tot 3-2 door een knappe goal van Willem Six.

Na de pauze een geheel andere wedstrijd. Kansen waren zeer spaarzaam na rust. Met name de slotfase was hectisch en bij vlagen hard. HBS kreeg in die tumultueuze slotfase kansen op de gelijkmaker, maar doelman Sebastian van der Sman pakte een paar belangrijke ballen. Aan de andere kant verzuimde Koc het duel definitief te beslissen. Evengoed trok TEC de zege over de streep, grijpt het de koppositie en heeft het de beste papieren voor de eerste periode.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie