maandag, maart 8, 2021
Home Competities Derde Divisie TEC-doelman Van der Sman: 'We waren vandaag allemaal egootjes'

TEC-doelman Van der Sman: ‘We waren vandaag allemaal egootjes’

TEC werd zondag op eigen veld van het kastje naar de muur gespeeld door OSS’20. Het leverde een eclatante 1-6 nederlaag op. Doelman Sebastiaan van der Sman nam geen blad voor de mond in gesprek met De Gelderlander.

- Advertentie -

,,Ik heb me flink lopen ergeren. Wij vinden onszelf beter dan iedereen in deze competitie, maar vandaag werd duidelijk dat dat even niet het geval was. De vechtlust ontbrak waardoor we duels verloren. En de tweede bal was ook steeds voor OSS 1920. Er hing vanaf minuut één een negatieve sfeer over ons elftal. We waren vandaag allemaal egootjes. Geen team”, stelde de aanvoerder. ,,Een collectieve offday, heet dat dan toch? Laten we het daar maar op houden. We moeten het niet groter maken dan het is, maar 1-6 is wel erg ruim.”

,,Bij 1-4 hadden we tegen elkaar moeten zeggen dat het genoeg was. De boel dicht gooien achterin en niet meer naïef vooruit willen voetballen, met een man minder. Dat had geen zin. Maar ons zelfvertrouwen is zo groot, dat we die aanvallende drive blijven houden. Daar was dit niet de juiste wedstrijd voor.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES