woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTEC dendert door; één helft spektakel De Treffers en Katwijk

TEC dendert door; één helft spektakel De Treffers en Katwijk

TEC heeft opnieuw een grote stap naar lijfsbehoud gezet. De formatie uit Tiel won ditmaal met liefst 1-4 bij Excelsior Maassluis en heeft nu een gat van vier punten op de promotie-degradatieplaatsen. De Treffers en Katwijk scoorden vier keer in de eerste helft, maar daarna kwamen er geen goals meer bij: 2-2.

De Treffers – Katwijk

In de openingsfase dat Frenl Keukens te scoren, alleen zijn treffers werd afgekeurd wegens buitenspel. Daarna nam Katwijk het initiatief. Kay Blokland stuurde Omar Hamdi diep voor 0-1 en dat deed hij niet veel later ook met Marciano Mengerink (0-2). Katwijk raakte ondertussen wel Mark de Loor kwijt, de middenvelder moest opnieuw geblesseerd naar de kant. Ook De Treffers wisselde, Maertzdorf verving Stronks en vier minuten later was het al gelijk. Pim Balkestein kopte een vrije trap binnen en Robert Mutzers zorgde voor 2-2. Op slag van rust had Katwijk opnieuw op voorsprong kunnen komen. Mengerink werd onderuit gehaald, alleen Robbert Susan zag de penalty gestopt door Niels Kornelis. Daarmee was het ook gelijk gedaan. In de tweede helft werd namelijk niet meer gescoord.

Excelsior Maassluis – TEC

In het eerste kwartier kregen allebei de ploegen één grote kans, waar de keepers redding wisten te brengen. Na twintig minuten werd de score wel geopend. Barry Maguire was vorige week al de matchwinner tegen AFC en ook nu wist hij het net te vinden. De middenvelder werd bediend door Kurtley de Windt en maakte 0-1. Kruithof was vervolgens dichtbij de gelijkmaker, maar mede via de vingers van Sebastiaan van der Sman trof hij de lat. Na de onderbreking kwam onder meer Kevin Vink binnen de lijnen, maar hij kon de Tricolores niet op weg helpen. Twintig minuten voor tijd maakte Jean-Paul van Leeuwen een overtreding op Makilava en vanaf elf meter schoot Gianluca Maria raak. Vink bracht de spanning nog wel even terug, maar in de slotfase scoorden Balrak en Vink nog: 1-4.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD