Volg ons

Aan het woord

TEC-coach Van den Berk: ‘Willen bij top vijf horen’

TEC-coach Van den Berk: ‘Willen bij top vijf horen’

Grote ambities op sportpark de Lok in Tiel. TEC zegt bij de top 5 van de Tweede Divisie te willen horen. Volgens trainer Frits van den Berk ligt de lat hoog.

Sterker geworden
,,TEC heeft er veel kwaliteit bij gekregen”, stelt de coach, die samen met Gery Vink de scepter zwaait over het eerste elftal, in De Gelderlander. ,,Maar ook in de breedte zijn we denk ik sterker geworden. We zijn vooral op zoek geweest naar spelers met specifieke kwaliteiten, die aansluiten op de spelers die we al in huis hebben. Het is echter altijd afwachten hoe dat uitpakt.”

Seizoen zonder zorgen
Van den Berk vervolgt: ,,We willen doorborduren op het niveau van de tweede seizoenshelft waarin we bijna nog een periodetitel pakten. We zetten in op kwaliteit op alle fronten en leggen de lat hoog. We durven best uit te spreken dat we bij de top vijf van de ranglijst willen horen. Maar houden handhaven steeds in gedachten. Al met al een seizoen zonder zorgen.” Al maakt de TEC-coach wel een voorbehoud: ,,In de tweede divisie hebben veel clubs stevig ingekocht en we kennen niet de sterkte van de vijf nieuwkomers De Dijk, IJsselmeervogels, Lisse, Achilles’29 en Rijnsburgse Boys.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Aan het woord