dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsTECTEC-coach Van den Berk: 'VVSB heeft voorhoede weer aardig op orde'

TEC-coach Van den Berk: ‘VVSB heeft voorhoede weer aardig op orde’

TEC en VVSB sluiten de tweede speelronde vanmiddag af in Tiel. Na de 4-0 nederlaag bij Katwijk is TEC vastbesloten wat recht te zetten, zoals ook VVSB een kater overhield van de weggegeven zege op De Dijk.

Voorhoede
TEC-coach Frits van den Berk wil zeker niet lichtzinnig denken over de tegenstander uit Noordwijkerhout, zegt hij in De Gelderlander: ,,VVSB stond zestig tellen voor het eind nog voor met 1-0. In de vijf extra minuten trok De Dijk alsnog aan het langste eind: 1-3. VVSB mag dan wel Parami en Serbony kwijt zijn geraakt, met AFC’er Pieter Koopmans en Loyd van der Lienden van Feyenoord O19 hebben zij de voorhoede weer aardig op orde.”

Alleen maar sterker
De coach constateert dat het niveau in de Tweede Divisie dit seizoen opnieuw hoger ligt: ,,De tweede divisie was verleden jaar al een erg sterke competitie. Dit seizoen lijken de ploegen er alleen maar beter op geworden. Dan is het zaak op eigen veld de punten in eigen huis te houden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD