Volg ons

Tweede Divisie

TEC boekt cruciale zege op Koninklijke HFC

TEC boekt cruciale zege op Koninklijke HFC

TEC heeft een belangrijke zege geboekt in de strijd tegen degradatie. In Tiel werd Koninklijke HFC met 4-1 verslagen.

Onmachtig HFC
In een gelijkopgaande eerste helft was het TEC dat vlak voor rust de leiding nam dankzij een afstandschot van Nicky Kuiper. Het antwoord van Koninklijke HFC liet echter niet lang op zich wachten. Wessel Boer zorgde met een achterwaartse kopbal voor de 1-1. Direct na rust was het opnieuw TEC dat scoorde. Sherwin Grot was attent bij een rebound en maakte de 2-1. Binnen het uur verruimde TEC bovendien de marge tot 3-1 uit een hoekschop via Obi Onyeike. HFC probeerde het wel, maar kon nauwelijks echt een vuist maken. In blessuretijd bepaalde Serhat Koc de eindstand met een fraaie lob op 4-1.

Nachtkaars
Voor Koninklijke HFC dreigt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. De ploeg van coach Ted Verdonkschot maakte voor de winterstop indruk, maar verloor de afgelopen drie duels. TEC passeert door de zege AFC en bezet nu de 16e plaats.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie