maandag, november 29, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieOp zoek naar TEAMKLEDING? | Waar scoor je de best geprijsde teamwear?...

Op zoek naar TEAMKLEDING? | Waar scoor je de best geprijsde teamwear? Check onze tips!

Ben je op zoek naar nieuwe kleding voor je club, je eigen team of wellicht een vriendenteam? Of wil je gave shirts of polo’s laten maken voor en speciale gelegenheid? Voetbal247.nl ging op zoek naar de opties en kwam op basis van prijs, kwaliteit en service tot het onderstaande overzicht.

Of het nu is voor dit of volgend seizoen, een bedrijfscompetitie, gezelligheidstoernooi of een jubileum: jij en je teamgenoten of vrienden willen gewoon goed voor de dag komen met shirts, broeken en kousen met een fraai ontwerp en heldere kleuren. Maar het moet natuurlijk wel betaalbaar blijven.

Adidas en Nike – Voetbalshop.nl
Zijn kwaliteit en service voor jou heel belangrijk? Teamkleding van absolute topmerken Nike en Adidas is verkrijgbaar via Voetbalshop.nl. Deze online webshop staat bovendien bekend als zeer betrouwbaar, goede service en handige mogelijkheden om direct je kleding te laten bedrukken. Je treft hun collectie rechtstreeks via deze link.

Hummel, Jako, Erima en nog diverse andere merken – Plutosport.nl
Een heel groot assortiment aan merken tref je bij Plutosport.nl. Naast Nike en Adidas vind je hier ook Hummel, Craft, Jako, Stanno en Erima. Ook Plutsport.nl staat als goed en betrouwbaar bekend. Hun volledige collectie tref je via deze link.

Specialist in Hummel-teamwear – Sportdirect.com
Goede kwaliteit voetbalkleding voor een schappelijke prijs vind je bij Hummel. Het merk specialiseert zich niet voor niets in teamkleding. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige sportstoffen en de voetbalkledingcollectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van designs, vele verschillende clubkleuren en een breed aanbod aan maten. Hierdoor kan elke vereniging zich kleden in een hummeltenue dat past bij de uitstraling van de club en geschikt is voor jong en oud. Goede kwaliteit voetbalkleding voor een toegankelijke prijs vind je bij hummel. Het is niet voor niets dat dit merk de absolute specialist is in teamkleding. Naast het gebruik van hoogwaardige sportstoffen bestaat de voetbalkledingcollectie uit een gevarieerd aanbod van designs, vele verschillende clubkleuren en een breed aanbod aan maten. Hierdoor kan elke vereniging zich kleden in een hummeltenue dat past bij de uitstraling van de club en geschikt is voor jong en oud. Een grote collectie Hummel-teamwear tref je bij Sportdirect.com

Een breed scala aan merken – Bol.com
Nog een optie die je mee kunt nemen in je zoektocht naar dé outfit, vooral voor vrienden- of gelegenheidsteams, zijn de merken en verkopers die zijn aangesloten bij Bol.com. Dat zijn er behoorlijk wat. Ze zijn op deze pagina verzameld.

Voordelige voetbalsets van Nike, Adidas en Puma – Aktiesport.nl
Zeker voor vriendenteams of bedrijfsteams kan Aktiesport.nl een mooie optie zijn. Daar zijn voetbalsets van Puma, Adidas en Nike, bestaande uit een shirt en een broekje, te koop voor een hele scherpe prijs. Je vindt ze hier.

Merkloze kleding voor een scherpe prijs – Decathlon.nl
Is een superscherpe prijs voor jullie het alle belangrijkste? Wat dacht je ervan om voordelig online sportkleding voor jullie team of groep te bestellen bij Decathlon? Dat kan gewoon via de webshop, waarna het netjes bij je wordt bezorgd. De collectie van Decathlon vind je hier.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS