maandag, oktober 25, 2021
HomeClubsQuick BoysTD Quick Boys: 'De tijd van gelukszoekers is voorbij'

TD Quick Boys: ‘De tijd van gelukszoekers is voorbij’

Quick Boys houdt haar vizier open om in de komende weken nog een verdedigende versterking te halen. Tegenover Quick Boys TV vertelde Gert Pluimgraaff wat er op transfergebied nog te verwachten is op Nieuw Zuid.

De zoektocht naar een mogelijke defensieve versterking verloopt zorgvuldig, benadrukt Pluimgraaff: ,,De tijd van gelukszoekers binnenhalen zijn we vanaf. Met onze scouting zijn we aan het kijken of we nog een goede aanwinst kunnen vinden. (..) Als er nog één verdediger bij zou komen, dan is de selectie wel rond.”

De ‘TD’ van Quick Boys ging ook in op de belangstelling voor huidige selectiespelers. Nigel Ogidi Nwankwo is momenteel op stage bij ADO Den Haag, waar hij een groot deel van zijn voetbalopleiding genoot. Kay Tejan was eerder op proef in Gibraltar, maar dat heeft niet geresulteerd in een contract, stelde Pluimgraaff.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD