donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsTC IJsselmeervogels: kritiek op Verdonkschot niet zo heftig als geschetst in de...

TC IJsselmeervogels: kritiek op Verdonkschot niet zo heftig als geschetst in de krant

De technische commissie van IJsselmeervogels ziet voldoende draagvlak om door te gaan met trainer Ted Verdonkschot. Dit stelt voorzitter van de TC, André van Diermen in gesprek met RTV Utrecht. Tegenover de regionale omroep nuanceert van Diermen het verhaal dat afgelopen zaterdag in de Gooi en Eemlander verscheen. De krant meldde dat het merendeel van de selectie van IJsselmeervogels niet verder zou willen met Verdonkschot.

,,Er is wel wat kritiek op de trainer, maar niet zo heftig als geschetst werd in de krant. De staf gaat aan het werk met die kritiek.” Van Diermen ontkracht verder de geruchten dat Verdonkschot gebrouilleerd zou zijn met assistent Pascal Bosschaart en stelt hij dat hij deze week nog in gesprek gaat met de spelersgroep. ,,Daarna moet het allemaal duidelijk zijn!”

Ted Verdonkschot heeft inmiddels ook een gesprek gehad met de “klokkenluider” binnen zijn selectie. Die speler heeft bij de Haarlemse hoofdtrainer aangegeven niet gesproken te hebben met de Gooi en Eemlander. ,,Hij heeft zijn verhaal verteld aan iemand binnen de club, die het blijkbaar niet zo ziet zitten in mij. Diegene heeft vervolgens de krant getipt.” Wat Verdonkschot betreft is met dat gesprek de kous ook af. ,,Ik kan volgend jaar gewoon met hem samenwerken”, aldus Verdonkschot.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD