dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTC IJsselmeervogels belooft: 'Komend seizoen betere groep dan dit jaar'

TC IJsselmeervogels belooft: ‘Komend seizoen betere groep dan dit jaar’

De technische commissie stelt fans die zich zorgen maken over de kwaliteit van de selectie voor volgend seizoen gerust. ,,Onze ambities zijn onverminderd groot. We willen boven mee blijven doen’’, stelt Erwin van der Lugt namens de technische commissie in de Gooi en Eemlander.

Zaterdag stelde aanvoerder en steunpilaar Danny van den Meiracker zich zorgen te maken dat de Rooien de komende jaren niet mee zullen doen om de titel gezien de vele vertrekkers komende zomer, het gereduceerde budget en de keuze om meer in te zetten op het inpassen van eigen jeugd.

Van der Lugt deelt die zorg niet: ,,Iemand roept ’leegloop bij IJsselmeervogels’ en vervolgens nemen alle media dat dan over. Terwijl als er bij Noordwijk een paar basisspelers vertrekken je daar niemand over hoort. Maar goed, het zal wel een andere orde van grote zijn. Hoge bomen vangen nou eenmaal veel wind.’’

Hij legt uit: ,,Kwantitatief doen we dan ook bewust een stapje terug. Maar kwalitatief is dat zeker niet de bedoeling. Integendeel. Ik ben ervan overtuigd dat er komend seizoen een betere groep staan dan dit jaar. (..) Het uitgangspunt daarvan is duidelijk: we willen in de top van de tweede divisie meedraaien met een herkenbaar elftal en attractief voetbal.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD