Volg ons

Ajax amateurs

Tarani wijst FC Lisse de weg tegen Ajax (amateurs) en ODIN’59 verslaat SteDoCo

Tarani wijst FC Lisse de weg tegen Ajax (amateurs) en ODIN’59 verslaat SteDoCo

Luca Tarani was zaterdag in Lisse de grote man aan de zijde van de plaatselijke FC. De negentienjarige speler had met twee treffers een groot aandeel in de zege van zijn ploeg op de amateurs van Ajax (3-1). ODIN’59 pakte in eigen huis drie punten tegen SteDoCo (2-1).

FC Lisse – Ajax (am) 3-1
De thuisploeg kwam uitstekend uit de startblokken en wist door een treffer van Mark de Loor na acht minuten spelen al op voorsprong te komen (1-0). Lang kon FC Lisse daar echter niet van profiteren, na veertien minuten spelen stond de 1-1 al weer op het scorebord. Misa Danso was de maker van deze treffer. Nog voor de pauze wist FC Lisse orde op zaken te stellen. Luca Tarani schoot binnen (2-1). In de slotfase bepaalde Tarani de eindstand op 3-1.

 ODIN’59 – Stedoco 2-1
De thuisploeg kwam na elf minuten spelen op 1-0. Dit was de eerste keer dat het echt gevaarlijk op wist te duiken in het strafschopgebied van de tegenstander. Uit een ingooi tikte Dekker de bal binnen (1-0). Stedoco kon alsnog met een goed gevoel de kleedkamer opzoeken. In de 38ste minuut wist Wielinga goed door te zetten en kreeg de bal vervolgens bij Van Wanrooij. Laatstgenoemde schoot de bal in de verre hoek binnen (1-1).  Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd kam de thuisploeg op voorsprong. De hoekschop werd verzilverd door De Graaf (2-1).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Ajax amateurs