dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFCTamerus wil met Poepon om de tafel als er geen BVO komt

Tamerus wil met Poepon om de tafel als er geen BVO komt

Rydell Poepon hoopt nog een contract te tekenen bij een BVO. Tot het verstrijken van de transfermarkt traint hij mee bij HFC. En Poepon speelde ook al mee in een aantal oefenduels. Eerst tegen AFC en deze week ook tegen Jong Volendam. In beide duels kreeg hij twee dotjes van kansen, maar zijn schepte van weleer heeft hij nog niet.

Koninklijke HFC-trainer Gertjan Tamerus geeft aan binnenkort eens met de spits om de tafel te zitten. ,,Wat wil hij? Kunnen wij iets voor hem betekenen als er geen BVO komt?’’

Tot die tijd speelt Poepon met het rugnummer 20. Een shirt waar geen naam op het tricot staat.

Ajax

Poepon was ooit een groot talent in de jeugd van AFC Ajax. Hij kwam uit voor Roda JC, NAC, Sparta en De Graafschap en was voor het laatst actief in Turkije.

Spitsen

Tegen Jong Volendam speelde Poepon zestig minuten. HFC speelt in principe met twee spitsen en heeft met Roy Castien, Sietse Brandsma, Mehmet Yuksel, Jordy Hilterman en Franklin Lewis al vier aanvallers in huis. Daanaast is de 20-jarige Jeffrey van der Heijden op de weg terug.

Foto: Pim Hols

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD