vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFCTamerus noemt vroeg vastleggen Tadmine en Van Son door Vogels 'ongepast'

Tamerus noemt vroeg vastleggen Tadmine en Van Son door Vogels ‘ongepast’

Koninklijke HFC-trainer Gertjan Tamerus baalt van het vertrek van Daniel van Son en Khalid Tadmine komende zomer naar IJsselmeervogels. Het feit dat IJsselmeervogels zo vroeg in het seizoen, terwijl de competitie stil lag, toesloeg noemt hij ‘ongepast’. Anderzijds vraagt hij zich ook af of HFC op transfergebied niet ’te braaf is’.

,,Zo vroeg in het seizoen”, stelt Tamerus in het Haarlems Dagblad over het vertrek van Tadmine en Van Son. ,,Dat verbaasde mij enorm. Zeker omdat de competitie stillag. Dan verwacht je niet dat er aan je spelers wordt getrokken. Ik vind dat best een beetje ongepast. Maar misschien zijn wij bij HFC wel te braaf.”

Het was wel een wake up call voor de Haarlemmers: ,,We moesten direct gaan handelen en hebben inmiddels de nodige contracten verlengd. Veel vroeger dan normaal, maar je moet er wel in mee. Met anderen gaan wij nog praten. Een nieuwe naam hebben wij ook al. Koen Tros komt over van ODIN’59.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD