Volg ons

Koninklijke HFC

Tamerus noemt vroeg vastleggen Tadmine en Van Son door Vogels ‘ongepast’

Tamerus noemt vroeg vastleggen Tadmine en Van Son door Vogels ‘ongepast’

Koninklijke HFC-trainer Gertjan Tamerus baalt van het vertrek van Daniel van Son en Khalid Tadmine komende zomer naar IJsselmeervogels. Het feit dat IJsselmeervogels zo vroeg in het seizoen, terwijl de competitie stil lag, toesloeg noemt hij ‘ongepast’. Anderzijds vraagt hij zich ook af of HFC op transfergebied niet ‘te braaf is’.

,,Zo vroeg in het seizoen”, stelt Tamerus in het Haarlems Dagblad over het vertrek van Tadmine en Van Son. ,,Dat verbaasde mij enorm. Zeker omdat de competitie stillag. Dan verwacht je niet dat er aan je spelers wordt getrokken. Ik vind dat best een beetje ongepast. Maar misschien zijn wij bij HFC wel te braaf.”

Het was wel een wake up call voor de Haarlemmers: ,,We moesten direct gaan handelen en hebben inmiddels de nodige contracten verlengd. Veel vroeger dan normaal, maar je moet er wel in mee. Met anderen gaan wij nog praten. Een nieuwe naam hebben wij ook al. Koen Tros komt over van ODIN’59.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Koninklijke HFC