Volg ons
Hans Kraay jr FC Lienden

Tweede Divisie

Talentvolle verdediger gaat voor nieuwe kans bij FC Lienden

Talentvolle verdediger gaat voor nieuwe kans bij FC Lienden

FC Lienden heeft opnieuw twee spelers aan de selectie toe weten te voegen. Daarmee staat de teller voor de ploeg van trainer Hans Kraay junior al op liefst twaalf nieuwe gezichten. Marc Bos en Dennis de Vaal zijn de meest recente aanwinsten.

Plezier gezocht

De pas twintigjarige Bos speelde in de jeugd voor zowel FC Utrecht als GVVV. Op zijn zestiende speelde hij vervolgens al in het eerste elftal van Bennekom, dat is afgezakt naar de eerste klasse. De afgelopen jaargang pakte voor hem niet goed uit, want al snel was hij klaar met het seizoen. Bennekom en Bos besloten uit elkaar te gaan en zo zat de verdediger lange tijd zonder club.

Derde keeper

Bij FC Lienden wil hij proberen om het plezier terug te vinden en ook weer volop aan spelen toe te komen. Hij mag zich na de korte zomerstop gaan bewijzen bij trainer Kraay junior. Daarnaast is Dennis de Vaal vastgelegd. De doelman trainde al mee op De Abdijhorst en is vastgelegd als derde keeper. Hij stond menig jaar onder de lat bij Beesd.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie