Volg ons

Tweede Divisie

Talentvolle Kaylan Muis verlaat Sparta voor terugkeer bij Excelsior Maassluis

Talentvolle Kaylan Muis verlaat Sparta voor terugkeer bij Excelsior Maassluis

Kaylan Muis keert terug bij Excelsior Maassluis. De 17-jarige aanvallende middenvelder verlaat Sparta Rotterdam, waar hij in het hoogste jeugdteam speelde.

,,Ik ben erg blij om weer terug te zijn bij Excelsior Maassluis en heb nu al veel zin in het nieuwe seizoen. Ik kijk er naar uit om mijn debuut in de Tweede Divisie te maken”, stelt de spelmaker, wiens verblijf op Het Kasteel tot één seizoen beperkt bleef. De Rotterdamse club besloot niet met hem door te gaan, mede omdat het komende zomer haar Onder 19-team opheft.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie