zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagTalentvolle aanvaller maakt de stap van OFC naar IJsselmeervogels

Talentvolle aanvaller maakt de stap van OFC naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels maakte maandagmiddag via de officiële kanalen de komst bekend van de zesde versterking voor komend seizoen. Ilias Boudouni maakt in de zomer van 2021 de overstap van OFC Oostzaan naar de club uit de Tweede Divisie.

De 21-jarige aanvaller plaatste zijn handtekening onder een contract tot medio 2022. Hij begon met voetballen bij Hollandia uit Hoorn en speelde daarna voor onder andere AFC’34, Volendam onder 17, Zeeburgia onder 19, Almere City onder 19 en het Portugese Rio Ave onder 19 en 23. In januari 2019 keerde hij vanuit Portugal terug naar Nederland waar hij ging spelen voor Ajax zaterdag. Voor de start van het huidige seizoen sloot hij aan bij OFC.

Boudouni is de zesde versterking van IJsselmeervogels voor komend seizoen. Eerder wist men al een akkoord te bereiken mtet Jesse Wielinga, Daniel van Son, Khalid Tadmine, Darren Rosheuvel en Steven Sánchez Angulo.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD