zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsJong FC VolendamTalent Quincy Hoeve debuteert met winnende goal bij Jong Volendam-HFC

Talent Quincy Hoeve debuteert met winnende goal bij Jong Volendam-HFC

Quincy Hoeve is pas 19 jaar en heeft nog een voetbaltoekomst voor zich. Hij kwam vanuit Bonaire naar Nederland om bij Sparta in Onder17 en onder-18 te spelen. Afgelopen seizoen was hij in Portugal actief bij Gil Vicente. Zaterdag scoorde hij de winnende treffer voor Jong Volendam tegen HFC.

Trainer Kiki Musampa had zijn ploeg op enkele plaatsen gewijzigd na het echec van 7-0 bij Katwijk. Spits Zeefuik was niet van de partij, doelman Lauwers werd vervangen door Kayne van Oevelen, Waleed Ait Abdellah werd centrale verdediger en 16-jarige Billy van Duijl werd centrale middenvelder.

 

zzp-boekhouder

HFC kreeg de kansen via Brandsma en Morgan – op de lat-. En na de rust via invaller Roy Castien en Brandsma en HFC zag een goal worden geannuleerd en Gerry Vlak een strafschop missen. Maar Quincy Hoeve was de enige die wel trefzeker bleek.

In de slotfase gaf de thuisploeg alles en tapte ze uit een ander vaatje dan een week eerder. Het leverde Ostiana in de blessretijd een rode kaart op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD