maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlUitgelichtTafelvoetbal kopen? Niet zonder deskundig advies!

Tafelvoetbal kopen? Niet zonder deskundig advies!

Voetbaltafels bestaan er in verschillende varianten en uitvoeringen. De plaats waar de voetbaltafel zal komen te staan en wie er mee zal spelen, bepaalt uw keuze. Een voetbaltafel aankopen doet u best in een speciaalzaak voor voetbaltafels. Dergelijke (online) winkels hebben een gigantisch aanbod ter beschikking en zullen u bovendien goed kunnen adviseren bij uw aankoop. Er bestaan namelijk heel wat varianten en modellen.

Doe beroep op expertise en kennis van zaken

Bekende merken zoals Garlando, Deutscher Meister en Buffalo brengen voortdurend nieuwe voetbaltafels op de markt. Een speciaalzaak volgt trends en vernieuwingen op de voet en mag zich daardoor tot de echte experts op vlak van voetbaltafels rekenen. Laat u dus goed adviseren vooraleer u een voetbaltafel aankoopt.

Flexibel tafelvoetballen met een inklapbaar model

Op voetbaltafelwinkel kunt u voetbaltafels vinden die gemakkelijk in te klappen zijn. Handig als u niet zoveel ruimte in huis hebt om een voetbaltafel permanent te laten staan bijvoorbeeld. Er zijn voetbaltafels voor binnen, maar ook om buiten mee te spelen. De voetbaltafels zijn gemaakt om buiten te kunnen staan. Een inklapbare tafelvoetbal kan gemakkelijk ingeklapt worden om in de speelkamer of kinderkamer wat meer ruimte te scheppen en enkel uit te klappen wanneer jouw kleine voetballer in wording een match wil spelen. Het aanbod biedt ook inklapbare tafelvoetbalspelen voor volwassenen.

Veiligheid troef met een glazen plaat

Bij een aantal modellen zit standaard een glazen afdekplaat. Deze ‘glasplaat’ is onbreekbaar en 100% doorzichtig.
Een tafelvoetbal met een glazen afdekplaat biedt drie voordelen:
– Spelers kunnen onmogelijk met de handen aan de binnenkant van de tafel en tussen de stangen terechtkomen. De glasplaat biedt dus een extra vorm van veiligheid.
– Het is bovendien superhandig dat het balletje niet uit de tafel kan vliegen, wat een hele hoop heen en weer geloop en mogelijke schade in het lokaal waar de tafelvoetbal staat, voorkomt.
– De glazen afdekplaat dempt daarnaast ook het geluid.

Tafelvoetbalspel met een muntinworp: het succesmodel voor scholen

In speciaalzaken voor tafelvoetbalspellen kan u terecht voor de aankoop van uw ideale voetbaltafel. Er zijn zelfs voetbaltafels die werken met een systeem waar muntjes moeten worden ingeworpen om de balletjes te krijgen. Zonder munten, geen balletjes en zonder balletjes, geen spel.

Een korting is steeds mooi meegenomen!

Wanneer je van plan bent om een tafelvoetbal aan te kopen loont het de moeite om vooraf even op de website van een speciaalzaak te gaan kijken. Online webshops zoals bijvoorbeeld voetbaltafelwinkel.nl, laten op hun website zien welke voetbaltafels in hun collectie hebben. Vaak staan er interessante aanbiedingen of speciale acties op de site vermeld.

Snelle en eenvoudige service

Klanten kunnen gemakkelijk via de website een offerte aanvragen. Via de contactpagina kan op een eenvoudige manier advies worden gevraagd. En dit alles op de momenten wanneer het u best uitkomt. Bovendien wordt er door deze bedrijven bij elke aankoop een montageservice aangeboden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de voetbaltafel op een goede manier te installeren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD