Volg ons

Eerste Divisie

Swinnen verruilt FC Eindhoven voor Helmond Sport

Swinnen verruilt FC Eindhoven voor Helmond Sport

Tibeau Swinnen verkast van FC Eindhoven naar Helmond Sport. De 23-jarige Belg tekent voor twee seizoenen bij de ploeg van coach Robby Alflen.

Swinnen speelde vijf seizoenen voor FC Eindhoven: ,,Helmond Sport gaf mij het gevoel dat ze me echt graag wilde hebben. Daarnaast sprak het verhaal van de trainer mij aan. Ik was na vijf jaar Eindhoven toe aan een nieuwe en frisse stap. Vanaf het eerste gesprek kreeg ik een goed gevoel bij deze club en ik hoop mijn ambities hier waar te kunnen maken. Ik kijk ernaar uit om te beginnen, de vakantie heeft wat mij betreft lang genoeg geduurd.”

Leon Vlemmings, algemeen directeur, is blij met Swinnen. ,,Tibeau is een erg goede en talentvolle speler die uitstekend bij ons en in onze plannen past. We zijn dan ook blij dat hij, ondanks interesse van andere clubs, voor Helmond Sport heeft gekozen.”

Discussieer mee!

Meer over Eerste Divisie