Volg ons

Hoofdklasse

SVA Papendorp (Magreb ’90) zegt wedstrijd af: te weinig spelers

SVA Papendorp (Magreb ’90) zegt wedstrijd af: te weinig spelers

Het seizoen van SVA Papendorp kan wel eens spoedig eindigen. De Utrechtse club heeft de regioderby in de competitie tegen De Meern afgezegd, omdat de club naar eigen zeggen onvoldoende spelers op de been kan brengen.

De aanklager gaat zich buigen over de afmelding, meldt het AD. Papendorp worstelt zich al sinds het begin van het seizoen door de hoofdklasse en leed al meerdere zware nederlagen. Vorige week beklaagde de technische staf zich ook al over een gebrek aan spelers, laat staan spelers die ook trainen bij de club.

Mocht Papendorp volgende week opnieuw geen elftal op de been kunnen brengen, dan moet het waarschijnlijk vrezen uit de competitie te worden genomen. In dat geval degradeert de club volgend seizoen naar de eerste klasse, mocht het niet tussentijds al failliet gaan vanwege de nog altijd hangende naheffingsclaim van de Belastingdienst.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse