Volg ons
robert-klaasen-robbert-susan-sparta-katwijk

Tweede Divisie

Susan woest na oprolpartij: “Moeten harde woorden gaan vallen”

Susan woest na oprolpartij: “Moeten harde woorden gaan vallen”

Robbert Susan was woest na de 4-0-nederlaag van Katwijk bij Kozakken Boys. De oranjehemden verloren voor de derde week op rij en wisten in 2017 ook nog altijd niet te scoren. De wijze waarop Katwijk in Werkendam volledig van de mat werd geveegd deed Susan vooral pijn.

Hadden niets te vertellen

“Het eerste halfuur hadden we niets te vertellen. Daarna hadden we een iets andere strijdwijze en pakken we het iets meer op. We creëren alleen helemaal niets. Gewoon niets. Dus heb je niets te vertellen. Het is allemaal leuk tot de zestien, maar er is gewoon helemaal geen beleving. Dat is een keiharde conclusie, maar je wordt gewoon afgetroefd”, briest Susan tegenover FOX Sports.

Gingen prima winterstop in

En daarmee is de maat voor de aanvoerder nu ook wel vol. “Hier moeten we nu eens heel duidelijk over gaan hebben. Ik denk dit nu al twee wedstrijden lang en misschien moeten er eens harde woorden gaan vallen. We gingen prima de winterstop in en daarna heb je drie wedstrijden nul punten en nul doelpunten. Alleen moeten we onszelf ook geen complex gaan aanpraten.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie