Volg ons

Katwijk

Susan verwacht carrière af te sluiten bij Katwijk

Susan verwacht carrière af te sluiten bij Katwijk

Robbert Susan gaat ervan uit dat hij zijn carrière afsluit bij Katwijk. Dat zegt de 30-jarige middenvelder RTV Katwijk Sport, waar hij deze week samen met Joost Leonard te gast was.

De maarschalk op het middenveld van Katwijk toonde zich zeer gelukkig met de riante uitgangspositie van zijn ploeg halverwege het seizoen, maar gevraagd welke ploeg hij nog vreesde, antwoordde Susan zonder aarzelen: ,,Kozakken Boys. Ik ben altijd bang voor Kozakken Boys. Altijd. Ze hebben in het begin van het seizoen heel veel punten verloren, maar inmiddels zijn ook zij aan een fantastische reeks bezig.” Bekijk de gehele uitzending van RTV Katwijk Sport met Susan en Leonard hierboven.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Katwijk