Volg ons

Tweede Divisie

Susan met Katwijk onderuit tegen Koninklijke HFC: ‘Het was te weinig vandaag’

Susan met Katwijk onderuit tegen Koninklijke HFC: ‘Het was te weinig vandaag’

Katwijk wist zaterdag niet te profiteren van de misstap die AFC maakte tegen IJsselmeervogels (2-3). De titelhouder ging op eigen veld onderuit tegen de Koninklijke HFC (0-1). Middenvelder Robbert Susan baalde na afloop van het duel zichtbaar van de nederlaag en hij was van mening dat het niet kunnen creëren van kansen zijn ploeg opbrak tegen de defensief spelende tegenstander. 

Te weinig
,,Ik denk dat die gasten één fantastische bal op het doel hadden en die vloog er in. Ik denk dat ze daarna niet heel veel gecreëerd hebben. Wij creëerden in de eerste helft genoeg kansen en in de tweede helft nog wel een aantal mogelijkheden, maar het was te weinig vandaag”, aldus Susan tegenover de camera van FOX Sports.

Slechte zaken
De spelers van Katwijk waren naar zeggen van de middenvelder niet op de hoogte van de uitslag van de wedstrijd tussen AFC en IJsselmeervogels.  ,,Nee, je moet gewoon je eigen wedstrijden winnen, zo simpel is het. Je kunt wel naar anderen kijken voor de wedstrijd en in de rust, maar dat heeft geen zin. Je moet er voor zorgen dat je hier drie punten haalt en dat hebben wij nagelaten en daarmee doe je dus slechte zaken.”

Ze staan wel geweldig
De Koninklijke HFC leunde tegen Katwijk veelal op de sterke verdediging, zo constateerde Susan. ,,Voetballend was het af en toe nog te slordig, zeker in de eerste helft. Ik denk dat wij in de tweede helft wel wat beter speelden. Voorin moet je gewoon kansen creëren, je moet met elkaar aan de gang. Je moet sleuren, trekken en gaatjes creëren in deze hechte verdediging. HFC is voetballend gezien misschien niet de beste ploeg, maar ze staan wel geweldig.”

Advertentie
Advertentie

Programma

Meer over Tweede Divisie