Volg ons

AFC

Susan (Katwijk): ‘Uiteindelijk moet je dan kunnen leven met 2-2’

Susan (Katwijk): ‘Uiteindelijk moet je dan kunnen leven met 2-2’

Katwijk verspeelde zaterdagmiddag op het eigen sportpark dure punten in de strijd om de titel in de Tweede Divisie. De ploeg kwam niet verder dan een puntendeling tegen AFC (2-2). Robbert Susan baalde van de verspeelde punten en het zeer slechte spel van Katwijk in de eerste helft, maar kon gezien het spelbeeld best leven met het uiteindelijke resultaat. 

Schandalig slecht
,,In de eerste helft doe je het ook helemaal zelf, speel je echt schandalig slecht en dan word je gewoon afgetroefd op inzet.  Dat mag echt niet gebeuren, dat moeten we onszelf echt kwalijk nemen. In de tweede helft vecht je terug naar 2-2 en op het einde zit er  niet meer in”, aldus Susan tegenover de camera van FOX Sports.

Puntendeling
In de eerste helft was AFC overduidelijk de betere ploeg. Dit had volgens Susan vooral te maken met het gebrek aan scherpte binnen zijn ploeg.  ,,Dat komt door de inzet, iedere tweede bal was voor AFC en ieder duel was voor AFC. Dan merk je dat je gewoon te slap in de wedstrijd zit en dan vecht je je er dus niet meer zo maar in. Als je 3-0 of 4-0 achter komt in de eerste helft heb je ook niets te zeggen. Uiteindelijk moet je dan kunnen leven met een 2-2.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over AFC