Volg ons

Aan het woord

Susan (Katwijk) baalt van nederlaag: ‘We zijn er nog lang niet en dat blijkt’

Susan (Katwijk) baalt van nederlaag: ‘We zijn er nog lang niet en dat blijkt’

Robbert Susan was zaterdagmiddag zichtbaar teleurgesteld direct na de verrassende nederlaag van Katwijk tegen TEC (2-0). De aanvoerder van de koploper van de Tweede Divisie waarschuwde nog maar eens dat een titel voor zijn ploeg dit seizoen geen vanzelfsprekendheid is, zeker niet nu Kozakken Boys ook weer alles in eigen hand heeft. 

Spanning
,,Ik denk dat wij een draak van een wedstrijd spelen, als we nog niet eens in staat zijn om de bal naar elkaar toe te spelen dan houdt het op. Natuurlijk zit er wat meer spanning op vandaag, maar je moet spelen alsof het een normale wedstrijd is, Dat lukte vandaag niet helemaal”, aldus Susan tegenover de camera van FOX Sports.

Tweede helft
Na de pauze leek Katwijk zich enigszins op te richten, maar dat was echter van korte duur.  ,,De eerste tien minuten ging het aardig. We speelden weer veel te snel de lange bal. We willen wel vanaf de zijkant de ballen er in spelen, maar dan moeten wij de ballen er wel krijgen. Dat lukte vandaag niet.”

We zijn er nog lang niet
Enkele weken geleden leek het behalen van de titel voor Katwijk nog slechts een kwestie van tijd. Nu is alles anders na de uitglijder bij TEC en de zege van Kozakken Boys op IJsselmeervogels.  ,,Wat ik vorige week al heb gezegd, iedereen blijft maar roepen dat Katwijk er al is, maar we zijn er nog lang niet en dat blijkt maar.”

Laatste speeldag
Waarschijnlijk zullen Katwijk en Kozakken Boys op de laatste speeldag in een onderling ‘gevecht’ uit moeten maken wie zich kampioen van de Tweede Divisie mag noemen. ,,Ik had het liever eerder beslist, maar als het daar moet gebeuren dan moet het gewoon daar gebeuren.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Aan het woord