woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkSusan: 'Groeten aan Leushuis en veel plezier in het bussie naar huis'

Susan: ‘Groeten aan Leushuis en veel plezier in het bussie naar huis’

IJsselmeervogels hoopte Katwijk pijn te kunnen doen door haar motor, aanvoerder Robbert Susan, te proberen te ontregelen. Volgens coach Willem Leushuis, zo zei hij tegen FOX Sports, zou de middenvelder kwetsbaar zijn wanneer hij geïrriteerd en geprovoceerd zou worden. Susan werd in de wedstrijd dan ook veelvuldig ‘opgezocht’.

Bonuspunten
Na afloop was het echter Katwijks aanvoerder die een lange neus trok naar de Vogels-coach. ,,Ik wil hem vanaf hier de groeten doen en veel plezier wensen in het bussie naar huis, want wij hebben hier lekker de drie punten”, grijnsde Susan met onvervalst Leids accent. ,,Hij heeft z’n best gedaan, maar het is hem weer niet gelukt. Als je zulke slechte wedstrijden ook al wint, dan ben je op de goede weg. We winnen op basis van niks eigenlijk, we hebben misschien een halve kans gecreëerd en we winnen gewoon. Dit zijn bonuspunten”, glunderde Susan in gesprek met de betaalzender.

Bang voor ons
Leushuis op zijn beurt prees vooral zijn eigen ploeg na afloop: ,,Ik denk dat het een groot compliment is voor ons dat de aanstaande kampioen tijd gaat rekken en ballen niet geeft als wij snel het spel willen hervatten. Ze waren bang voor ons.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD