maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Sürmeli verlengt alsnog bij Achilles '29

Sürmeli verlengt alsnog bij Achilles ’29

Kürsad Sürmeli was vastbesloten deze zomer te vertrekken bij Achilles’29 om actief te blijven op het één na hoogste voetbalniveau, hetzij in Nederland, hetzij in het buitenland. Na gesprekken met verschillende clubs, heeft de Turkse Nijmegenaar alsnog besloten in Groesbeek te blijven. Hij verlengde zijn contract voor één seizoen.

Te vroeg voor het buitenland

De 21-jarige middenvelder stond de afgelopen weken in de belangstelling van onder meer Carpi (Serie B, Italië), Adanaspor en Adanademir (beide tweede niveau van Turkije), alsmede FC Oss.
,,Ik heb veel nagedacht, lang getwijfeld”, zegt Sürmeli in De Gelderlander. ,,Uiteindelijk denk ik dat het te vroeg is om naar het buitenland te gaan, er alleen te wonen. Ik ben daar niet klaar voor.”

Knop moet om
,,Het was een chaotische periode”, blikt de spelmaker, sinds 2013 voetballend op de Heikant, terug. ,,Ik heb ook nog met FC Oss gepraat, maar uiteindelijk haalden zij andere middenvelders. Mijn prioriteit ligt in Nederland. Ik wil hier zo hoog mogelijk gevoetbald hebben, voordat ik naar het buitenland ga.” Dat hij nu alsnog bijtekent bij Achilles ’29 is ook voor hem een verrassing: ,,Dit was het laatste dat ik had verwacht. Ik zal de knop om moeten zetten. Dit seizoen laten zien dat ik beter verdien dan de tweede divisie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD