Volg ons
Christian Supusepa Spakenburg

Tweede Divisie

Supusepa: “Ambitie blijft terugkeer in betaald voetbal”

Supusepa: “Ambitie blijft terugkeer in betaald voetbal”

Christian Supusepa debuteerde zaterdag voor Spakenburg. De verdediger maakte een aardige indruk, maar kan naar eigen zeggen nog veel beter: “Het duurt nog wel een paar weken voordat ik echt helemaal fit ben. Ik heb immers vanaf de zomer geen officiële wedstrijd meer gespeeld, maar alleen getraind bij Hollandia uit Hoorn, waar ik woon.”

Contract via oud-Vogel

Via zijn broer, oud-IJsselmeervogels-speler Raphael Supusepa, kwam hij in contact met de Blauwen, zo legt hij uit aan TweedeDivisie.org “Via hem hoorde ik dat Spakenburg behoefte had aan een versterking voor de linkerzijde van de verdediging. Daarop is het contact tot stand gekomen.” Over een langer verblijf heeft de 27-jarige oud-speler van Ajax, ADO Den Haag, CSKA Sofia en Sparta Rotterdam nog niet nagedacht.

Niet uit mijn hoofd gezet

“Bij Sparta heb ik een jaar weggegooid door blessures, waardoor ik me kan voorstellen dat clubs in de Jupiler League afgelopen zomer twijfelden om me te contracteren. Ik heb de ambitie om terug te keren in het betaald voetbal nog niet helemaal uit m’n hoofd gezet, maar het eerste doel is om superfit te worden en speelritme te krijgen door elke week te spelen. Daarna zien we wel verder.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie