maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFC‘Superstrijder’ Danny Hols en de strijd tegen twee koppen grotere Floris van...

‘Superstrijder’ Danny Hols en de strijd tegen twee koppen grotere Floris van der Linden

HFC tegen Spakenburg stond ook in het teken van de lange bal van de Blauwen en de vele duels tussen Floris van der Linden en zijn ex-ploeggenoot Danny Hols. De verdediger is twee koppen kleiner maar hij heeft de drang om alles voor honderd procent te doen en dat werd beloond.

Van der Linden de topscorer van vorig seizoen met 26 treffers, scoorde slechts één keer. HFC won met 2-1.

Vorig seizoen loste Wessel Boer – ex-IJsselmeervogels- dit soort klusjes op. ,,Ik benader alles als topsport. Het voetbal maar ook mijn studie en werk. Ik wil overal het maximale uithalen.’’

 

Hols rondde zijn master studie construction management and engineering aan de universiteit van Delft af én combineerde dat met een relatie en met HFC. Het perfectionisme leverde hem binnen de Koninklijke een steeds hogere plek in de hiërarchie op.

zzp boekhouder rotterdam

Hols vloog af en toe door de lucht, werd op zijn voet getrapt terwijl die vaststond op het gras, liep de lange Floris in de rug en vloog er ouderwets in.

Gertjan Tamerus roemt zijn pupil. ,,Danny Hols is een super strijder. Hij geeft altijd 110 procent, in zijn houding is hij een voorbeeld voor velen. Niet alleen in het veld maar ook daarbuiten. Hoe die jongen met zijn lichaam en voeding bezig is dat is een voorbeeld voor velen.’’

Foto’s Pim Hols

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD