zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkSuleiman ziet het Somalië van The Champ ook tweede duel verliezen

Suleiman ziet het Somalië van The Champ ook tweede duel verliezen

Katwijk speelde zaterdag voor een kleine 3.000 fans de kraker tegen Rijnsburgse Boys, Mukhtar Suleiman zag- in een leeg stadion- zijn land Somalië zondag ook de tweede interland uit tegen Swaziland verliezen, 2-1. De spits van Katwijk startte wederom niet in de basis.

Ook de eerste wedstrijd voor plaatsing voor de poulefase van de kwalificaties voor de Afrika Cup tegen Swaziland ging met 0-3 verloren. Mukhtar Suleiman stond niet in de basisopstelling.

 

Hij scoorde wel op 19 maart voor Somalië. Het betrof de 1-0 in een oefenduel met AZAM FC, een ambitieuze club uit Tanzania.

De 51-jarige Pieter de Jongh is bondscoach van Somalië. Hij was eerder trainer-coach en ‘td’ in Moldavië, Hongarije, Kenia, Mongolië, Ruwanda, Swaziland en Zimbabwe. Hij is beter bekend als The Champ en blijft in Mozambique wonen en vliegt voor de thuisinterlands en trainingen over naar  het ‘veiligere’ Kenia.

 

https://youtu.be/fht1Z8K57n4

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD