donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseSuccestrainer Middelbeek vertrekt in de zomer bij RKAV Volendam

Succestrainer Middelbeek vertrekt in de zomer bij RKAV Volendam

RKAV Volendam moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Sander Middelbeek heeft aan het bestuur van de vereniging laten weten dat hij na vier jaar wenst te vertrekken en wenst te gaan voor een nieuwe uitdaging. Het nieuws werd bekend gemaakt op de officiële website van de hoofdklasser.

De oefenmeester was zeer succesvol tijdens de voorgaande vier jaar. Hij wist met de amateurtak van Volendam onder andere promotie naar de hoofdklasse af te dwingen en plaatste zich voor de landelijke KNVB Beker. In het seizoen 2018/2019 wist Volendam als promovendus zijnde de finale te halen van de nacompetitie met als inzet een plaats in de Derde Divisie. In deze finale bleek Sparta Nijkerk echter iets sterker te zijn. RKAV Volendam maakte op de voornoemde website het navolgende statement ten aanzien van het vertrek van de hoofdtrainer. ,,Buiten een voorspoedig herstel van zijn ziekte dankt RKAV Volendam Sander Middelbeek voor zijn tomeloze inzet en gunt hem een prachtige nieuwe sportieve uitdaging.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD