dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagSuccescoach Ron Timmers vertrekt bij Dongen

Succescoach Ron Timmers vertrekt bij Dongen

Ron Timmers vertrekt na dit seizoen bij Dongen. De succesvolle trainer is dan vijf seizoen actief geweest bij de Brabantse derde divisionist. 

Onder Timmers groeide Dongen in sportief opzicht fors. Bij zijn aantreden in 2013 was Dongen een redelijk anonieme hoofdklasser, vorig seizoen bereikte de club bij het debuut in de Derde Divisie de nacompetitie voor promotie naar de Tweede Divisie. Timmers constateerde echter dat de rek eruit is na vijf seizoenen werken met een grotendeels gelijk gebleven selectie. Dongen is dit seizoen een goede middenmoter in de Derde Divisie.

“Ik ben trots om leiding te hebben gegevens aan de voetbalprestaties van een prachtige club. De afgelopen jaren hebben we bijna alles gewonnen wat er te wonnen viel. We hebben met z’n allen Dongen gemaakt tot de club die het nu is. Prestaties die samengaan met gezelligheid en binding met de club en het dorp”, zo concludeert Timmers op de website van de club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD