Home Competities Derde Divisie Succescoach Speelziek praat over contractverlenging bij Sparta Nijkerk

Succescoach Speelziek praat over contractverlenging bij Sparta Nijkerk

Hij zal vermoedelijk op heel wat lijstjes van geïnteresseerde clubs als kandidaat voor volgend seizoen staan, maar door de naam van Eric Speelziek kan zeer waarschijnlijk een dikke streep. De succescoach van Sparta Nijkerk heeft de intentie om zijn contract op de Ebbenhorst te verlengen.

- Advertentie -

Dat zegt Speelziek in gesprek met RTV Utrecht-verslaggever Mark Kloostra. ,,We hebben het er wel over. Ik heb het hartstikke goed naar m’n zin met de mensen met wie ik werk bij de club, met de staf, met de spelers. Ik denk eigenlijk wel dat ik ga bijtekenen. Ik zou niet weten waarom ik het niet zou doen.”

Sparta Nijkerk is na vijf gespeelde duels nog foutloos en bemachtigde al 15 punten. Zaterdag werd de streekderby tegen DVS’33 winnend afgesloten. ,,Er hing een hele fijne spanning vanaf 2 uur. Dat voelde ik toen ik even in de businessclub, in de kantine en op het terras was. (..) Ik heb genoten van de beleving, de ambiance, van mijn spelers. (..) De gelukkigste heeft gewonnen, maar daarom is ‘ie niet minder lekker. Voor rust vond ik DVS echt beter, na rust deden we het anders en was het gelijkwaardig. De voorsprong kwam een beetje uit de lucht vallen, eerlijk gezegd. Na rust kunnen wij 2-0 maken maar kunnen zij ook 1-1 maken.”

Speelziek besluit: ,,Vijf wedstrijden 15 punten is natuurlijk een droomstart.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES