vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlClubsADO Den HaagSubtopper tussen FC Eindhoven en ADO Den Haag uitgesteld

Subtopper tussen FC Eindhoven en ADO Den Haag uitgesteld

De subtopper in de Keuken Kampioen Divisie tussen FC Eindhoven en ADO Den Haag gaat vrijdagavond niet door. Het duel is door de KNVB uitgesteld vanwege een groot aantal coronabesmettingen bij FC Eindhoven. Het treffen tussen de nummers vijf en vier van de Eerste Divisie wordt zo snel mogelijk ingehaald. Omdat de wedstrijd ook van belang is voor de derde periodetitel zou dinsdag 1 maart een logische inhaaldatum zijn.

De KNVB meldt dat er een te grote groep spelers van FC Eindhoven besmet is geraakt, waardoor de club uit Eindhoven geen team op de been kan brengen. Na overleg tussen de clubarts van FC Eindhoven en de bondsarts van de KNVB is besloten de wedstrijd uit te stellen.

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]