Volg ons

Eerste Divisie

Sturing: ‘NEC moet zich voorbereiden op play-offs’

Sturing: ‘NEC moet zich voorbereiden op play-offs’

NEC-er Frank Sturing heeft weinig hoop dat de Nijmeegse club nog de titel gaat pakken in de Jupiler League. Vrijdagavond was Jong Ajax met 2-0 te sterk.

Realistisch

,,We moeten geloof houden in de titel”, probeert Sturing de moed erin te houden in gesprek met De Gelderlander. ,,Maar het zal heel moeilijk worden. Ik denk dat we ons beter kunnen voorbereiden op de play-offs. Dat is een harde conclusie, maar Fortuna Sittard gaat deze voorsprong van vier punten in vier duels niet meer weggeven. Daarin moeten we realistisch zijn.”

Uit-complex
NEC presteert vooral in uitduels dramatisch: ,,We kregen vorige week bij FC Eindhoven een klap en nu weer een. We hebben er dit seizoen al genoeg gehad. Vandaar dat we hier in Amsterdam ook niet de titel verspelen. Dat is in meerdere duels gebeurd. Uiteindelijk zijn de uitwedstrijden het probleem. Ik heb geen idee waarom we het daarin minder doen dan thuis.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie