donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieStrafwandeling van 40 km voor FC Oss-selectie bij nederlaag tegen Helmond Sport

Strafwandeling van 40 km voor FC Oss-selectie bij nederlaag tegen Helmond Sport

Het is voor de selectie van FC Oss niet te hopen dat het de derby tegen Helmond Sport verliest, want anders wacht het een fikse strafwandeling. Verdediger Rick Stuy van den Herik heeft namens de selectie een deal gemaakt met hoofdsponsor Martin Glas.

Geen weg terug
,,We moeten bij een nederlaag van Oss naar Eindhoven lopen. Er was geen weg meer terug”, vertelt Van den Herik op de clubwesbite. ,,Of het team me iets verwijt? Nee, zij kunnen er wel om lachen. Er zit dus maar één ding op: winnen.”

Feest voor 100 personen
De hoofdsponsor, die eerder de clubleiding in verlegenheid bracht door vroegtijdig te onthullen dat de club weer TOP Oss gaat heten, heeft daar echter wel een mooie tegenprestaties aan gekoppeld. Als Oss wint, krijgt het een feest voor honderd personen, met bekende artiesten en eten en drinken in de Martin Glas Corner van het stadion van PSV. Het is tevens een blijk van waardering voor de goede prestaties van FC Oss dit seizoen.

Stappen gemaakt

,,We hebben vooral als groep stappen gemaakt”, vindt Van den Herik. ,,We zijn een stuk zekerder, geven minder kansen weg en als we een keer achter komen te staan, is er geen paniek. Op het middenveld en voorin hebben we kwaliteit genoeg en daardoor het vertrouwen dat het nog goed komt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD