maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieStraftraining voor Spakenburg, Van de Haar woedend

Straftraining voor Spakenburg, Van de Haar woedend

Direct na het laatste fluitsignaal wilde trainer Hans van de Haar eerst nog even nadenken over de consequenties die de ontluisterende 5-1 nederlaag tegen Koninklijke HFC voor zijn selectie zou hebben. Na de busrit na Spakenburg wist hij het: de selectie kon direct beginnen aan een straftraining.

Grootste blamage

“Dit is de grootste blamage die ik als trainer heb meegemaakt”, stelde Van de Haar tegenover TweedeDivisie.org. “Dit was de overtreffende trap van een off-day. Van binnen ben ik woedend. Slecht spelen kan gebeuren, maar hard werken moet altijd. Ik zie ons echter heel laks beginnen, weliswaar na twee zware wedstrijden deze week. Maar ik zag een ploeg die niet voor elkaar wilde vechten. Het is dat ik maar drie keer mag wisselen, want ik had het hele team wel kunnen vervangen.”

Korter op zitten

Van de Haar besluit: “Afgelopen weken zag ik een achterhoede die elkaar vaak hielp, maar dat zag ik tegen Koninklijke HFC totaal niet. Wat mij als coach te verwijten valt? Uiteraard ga ik daar de komende dagen over nadenken, want het is te makkelijk om me als coach van deze nederlaag te distantiëren. Duidelijk is wel dat ik er blijkbaar nog korter op moet zitten.” En zo werd de selectie na de terugkeer uit Haarlem direct het veld opgestuurd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD