Volg ons

GVVV

Stout met Kozakken Boys onderuit bij GVVV: ‘Een flinke dreun voor ons’

Stout met Kozakken Boys onderuit bij GVVV: ‘Een flinke dreun voor ons’

Gwaeron Stout baalde zichtbaar direct na de verloren uitwedstrijd tegen GVVV (2-1). De middenvelder van Kozakken Boys wenst de strijd om de titel nog niet op te geven, maar was realistisch genoeg om te beseffen dat het gat van negen punten lastig te dichten zal zijn.  

Kampioenschap
,,Verliezen na zo’n serie is zonde, je wil het doortrekken tot het einde om het Katwijk zo lastig mogelijk te maken. Ik heb net gehoord dat die gewonnen hebben, dan wordt het een hele lastige opgave om nu nog voor het kampioenschap te gaan. We moeten er met z’n allen weer achter gaan staan en verder gaan waar we mee bezig zijn geweest. Het zou zonde zijn als je nu helemaal in gaat kakken en tegen jezelf gaat lopen voetballen”, aldus Stout tegenover de camera van FOX Sports.

Flinke dreun
Stout wenst zich nog niet neer te leggen bij een kampioenschap van lijstaanvoerder Katwijk. ,,Nee het is zeker nog niet voorbij, maar wat ik net zeg Katwijk wint gewoon weer een lastige wedstrijd. Het is knap wat ze doen. Het is lastig om dat gat van negen punten goed te gaan maken. We hebben nog wel een inhaalwedstrijd, maar dit is wel een flinke dreun voor ons.”

Zelf weggegeven
De middenvelder was van mening dat er in Veenendaal meer in had gezeten voor Kozakken Boys. ,,We hebben de eerste helft de kansen gehad om op 1-0 voor te komen, ze hebben toen geen kans gehad denk ik. Als je met 1-0 voor de rust in zou gaan is dat anders voetballen. We hebben het zelf weggegeven denk ik. Ze waren niet beter dan ons, zonde.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over GVVV