Volg ons

IJsselmeervogels

Stout kiest voor IJsselmeervogels: ‘Ik wil niet dat ik spijt krijg van een gemiste kans’

Stout kiest voor IJsselmeervogels: ‘Ik wil niet dat ik spijt krijg van een gemiste kans’

Gwaeron Stout is bezig aan zijn laatste maanden als speler van Kozakken Boys. De aanvoerder van de ploeg uit Werkendam bereikte een akkoord met IJsselmeervogels om daar in de zomer van 2019 aan te sluiten bij de selectie. De middenvelder benadrukte tegenover de website Regio-voetbal, dat Kozakken Boys in de loop der jaren echt zijn club geworden was, maar dat hij een nieuwe sportieve uitdaging zocht.

Mooie club
Het was naar zeggen van Stout niet de eerste keer dat IJsselmeervogels hem benaderde. ,,Vorig jaar rond deze tijd legde IJsselmeervogels de eerste contacten om te polsen hoe ik tegenover een transfer stond. Ik besloot toen om er niet op in te gaan, omdat het op dat moment niet goed voelde. Wel liet ik tijdens dat gesprek blijken IJsselmeervogels een mooie club te vinden waarvoor ik in de toekomst wellicht zou willen spelen”, aldus de middenvelder tegenover de website Regio-voetbal.nl

Nieuwe uitdaging
Recent werd door IJsselmeervogels weer contact opgenomen met de aanvoerder van Kozakken Boys. ,,Daar sprak vertrouwen uit. Ik denk ook dat IJsselmeervogels een club is die bij me past. Ze hebben een rijke historie en bovendien een fanatieke achterban. Begrijp me goed: ik had zo nog vijf, zes seizoenen bij Kozakken Boys kunnen spelen, het is echt mijn club geworden. Maar ik wil niet dat ik spijt krijg van een gemiste kans. Het voelde goed en ik heb besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels