zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieStout is aanvoerdersband kwijt bij IJsselmeervogels

Stout is aanvoerdersband kwijt bij IJsselmeervogels

Gwaeron Stout is niet langer aanvoerder bij IJsselmeervogels. Trainer Ted Verdonkschot heeft de aanvoerdersband overgeheveld en aan Gillian Justiana gegeven.

Stout bekende vorige week een terugkeer naar Kozakken Boys serieus te overwegen. IJsselmeervogels heeft echter nog wel een eenzijdige optie voor volgend seizoen, maar het is de vraag of de Rooien die zullen lichten wanneer de nog altijd in Werkendam woonachtige middenvelder liever vertrekt. ,,De aanvoerdersband hebben we maar even aan Gillian Justiana gegeven. Zo haalden we wat druk weg bij Gwaeron”, stelt Verdonkschot tegenover het AD. Stout wilde zaterdag na de zege op Kozakken Boys niet ingaan op vragen over zijn voetbaltoekomst. De middenvelder was voor hij afgelopen zomer naar de Westmaat kwam zeven seizoenen actief op de Zwaaier.

Aanvankelijk maakte Stout dit seizoen indruk bij IJsselmeervogels en ontpopte hij zich direct als leider. De afgelopen maanden kwakkelde hij echter met blessures, waardoor hij onder meer de Spakenburgse derby miste.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD