dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysStoelendans keepers Kozakken Boys zet zich voort

Stoelendans keepers Kozakken Boys zet zich voort

Nadat eerder duidelijk werd dat zowel Richard Arends als Nils den Hartog, beiden doelmannen in de selectie van Kozakken Boys, aan het einde van dit seizoen zouden vertrekken heeft nu ook derde keeper Wouter Korteweg (21) zijn vertrek bij de Werkendammers aangekondigd.

Op de website van zaterdag tweedeklasser v.v. Spirit uit Ouderkerk aan de IJssel is te lezen dat hij komend seizoen bij deze club actief zal zijn. De huidige eerste keeper van deze club, Bob Haasnoot (29), stopt na dit seizoen vanwege fysieke ongemakken. Bij Kozakken Boys zijn ondertussen Ricardo Kieboom (voorheen onder meer Katwijk) en Jan Schimmel (FC Lienden, TEC) voor volgend seizoen vastgelegd. Daarnaast besloot de club afgelopen week het 18-jarige talent Angelo Mathilda (18) aan de A selectie toe te voegen. Hij komt over van het Onder 19 team van de club. Trainer Rick Adjei omschrijft de keeper op de clubwebsite als ,,een moderne keeper met een goed spelinzicht en geweldige reflexen”.

Overigens tekende tegelijk met Mathilda ook een andere speler uit de Onder 19 van de Werkendammers een contract. Middenvelder Robin Damen wordt daarmee ook toegevoegd tot de A selectie. Rick Adjei omschrijft de speler als ,,een intelligente middenvelder die technisch zeer vaardig is.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD