maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieStevens: 'Dit is Go Ahead Eagles-onwaardig'

Stevens: ‘Dit is Go Ahead Eagles-onwaardig’

Hij werd overladen met complimenten, maar hield een zuur gevoel over aan de wedstrijd. Go Ahead Eagles-doelman Sonny Stevens verrichtte vele reddingen, maar baalde als een stekker dat zijn ploeg alsnog een voorsprong weggaf tegen Helmond Sport.

Heldenrol
,,Dit is heel pijnlijk”, verzucht Stevens tegenover De Stentor. ,,Maar ons spel was simpelweg ver onder de maat. Twee punten na drie wedstrijden… Dit is Go Ahead Eagles-onwaardig.” Met de complimenten kan hij dan ook weinig: ,,Een heldenrol… Ja, die is alleen wat waard als je ook wint. Daarin zijn we niet geslaagd, al heeft Helmond Sport het punt wel verdiend natuurlijk.”

Mag niet gebeuren
En dat terwijl de Deventer ploeg na het goede spel tegen NEC vorige week met vertrouwen had toegewerkt naar de confrontatie met Helmond Sport: ,,Ongelooflijk dit. Het mag gewoon niet gebeuren. Vorige week speelden we geweldig tegen NEC. We kwamen hier vol vertrouwen, maar dit was gewoon niet goed. Echt zonde.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD