zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagStevens (FC Lisse) baalt van puntendeling : 'Je bent gewoon heer en...

Stevens (FC Lisse) baalt van puntendeling : ‘Je bent gewoon heer en meester’

FC Lisse kreeg zaterdag in Harderwijk niet waar het recht op had, de ploeg kwam tegen VVOG niet verder dan een puntendeling (1-1). Verdediger Boyd Stevens deed na afloop van het duel zijn verhaal tegenover FC Lisse TV waaruit nadrukkelijk bleek dat hij er van baalde dat zijn ploeg er weer niet in was geslaagd om zichzelf te belonen. 

Hetzelfde verhaal
,,Je bent gewoon heer en meester, maar je moet het gewoon heel snel beslissen. Dat hebben wij niet gedaan en dat is onze eigen schuld. Dat is iets waar wij aan moeten werken. Het is eigenlijk hetzelfde verhaal als in de laatste weken. We spelen iedere keer goed, maar we weten het niet over de streep te trekken en dat is wel spijtig”, aldus Stevens tegenover FC Lisse TV.

Moeilijk maken
De tegentreffer van FC Lisse viel uit een standaard situatie. ,,Gewoon uit een aparte situatie waarin wij het ons weer te moeilijk maken. De vrije trap wordt op zich redelijk goed genomen en wordt makkelijk ingekopt, eigen schuld dikke bult. Dan laat je ze in de wedstrijd komen. Daarna hebben wij nog maar weinig echt honderd procent kansen en weet je het dus niet over de streep te trekken.”

Voor een samenvatting van de wedstrijd en het gehele interview met Boyd Stevens kijk naar de video van FC Lisse TV. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD