Volg ons

Stevens (FC Lisse) baalt van puntendeling : ‘Je bent gewoon heer en meester’

Derde Divisie Zaterdag

Stevens (FC Lisse) baalt van puntendeling : ‘Je bent gewoon heer en meester’

FC Lisse kreeg zaterdag in Harderwijk niet waar het recht op had, de ploeg kwam tegen VVOG niet verder dan een puntendeling (1-1). Verdediger Boyd Stevens deed na afloop van het duel zijn verhaal tegenover FC Lisse TV waaruit nadrukkelijk bleek dat hij er van baalde dat zijn ploeg er weer niet in was geslaagd om zichzelf te belonen. 

Hetzelfde verhaal
,,Je bent gewoon heer en meester, maar je moet het gewoon heel snel beslissen. Dat hebben wij niet gedaan en dat is onze eigen schuld. Dat is iets waar wij aan moeten werken. Het is eigenlijk hetzelfde verhaal als in de laatste weken. We spelen iedere keer goed, maar we weten het niet over de streep te trekken en dat is wel spijtig”, aldus Stevens tegenover FC Lisse TV.

Moeilijk maken
De tegentreffer van FC Lisse viel uit een standaard situatie. ,,Gewoon uit een aparte situatie waarin wij het ons weer te moeilijk maken. De vrije trap wordt op zich redelijk goed genomen en wordt makkelijk ingekopt, eigen schuld dikke bult. Dan laat je ze in de wedstrijd komen. Daarna hebben wij nog maar weinig echt honderd procent kansen en weet je het dus niet over de streep te trekken.”

Voor een samenvatting van de wedstrijd en het gehele interview met Boyd Stevens kijk naar de video van FC Lisse TV. 

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag