zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsSteven Sanchez Angulo blijft toch bij de Vogels

Steven Sanchez Angulo blijft toch bij de Vogels

Steven Sanchez Angulo speelt ook het komende seizoen voor IJsselmeervogels. De 29-jarige aanvallende middenvelder kan door veranderde werkomstandigheden toch voor de Rooien blijven uitkomen. Hij verlengde tot de zomer van 2023.

 De Colombiaan verlengde aanvankelijk begin januari zijn contract bij IJsselmeervogels, liet die vervolgens in goed overleg ontbinden vanwege drukke werkzaamheden binnen zijn eigen uitzendbureau FlexBoss. De middenvelder leek zodoende over te stappen naar Scheveningen, zo werd eind maart van dit jaar bekend.

Op de algemene ledenvergadering werd echter al aangekondigd dat de partijen in gesprek waren om de Ridderkerker te behouden. Erwin van der Lugt: “Steven heeft inmiddels een compagnon gevonden waardoor zijn drukke werksituatie veranderd is. Daarbij komt dat hij graag wilde verlengen, zoals we ook in de winter al overeen waren gekomen. Zijn kwaliteiten behoeven geen uitleg.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD