maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSteunpilaar vertrekt bij HHC: "Ik ga richting het westen toe"

Steunpilaar vertrekt bij HHC: “Ik ga richting het westen toe”

Thomas Bakker neemt na het lopende seizoen afscheid van HHC Hardenberg. Na liefst 112 wedstrijden in het shirt van HHC Hardenberg en vijf seizoenen verder, heeft de centrale verdediger de knoop doorgehakt en besluit hij te vertrekken vanuit Hardenberg.

Bakker gaat verhuizen

In gesprek met HHC Hardenberg TV sprak Bakker over zijn beslissing. “Na vijf mooie jaren hier, komt er een einde aan. Ik heb besloten mijn contract niet te gaan verlengen hier bij HHC. En dat heeft er eigenlijk mee te maken dat ik toch ga verhuizen, ik ga richting het westen toe. Daarmee zou ik bij HHC voetballen niet meer combineren”, aldus Bakker, die vooral vanwege zijn vervolgstudie vertrekt.

Dubbel gevoel bij vertrek

“Ik heb hier echt een hartstikke mooie tijd gehad. Ik heb hier veel vrienden gemaakt, het is echt een super club. In dat opzicht hoefde ik helemaal niet weg. Maar aan de andere kant een nieuwe uitdaging, een nieuwe omgeving, dat kan ook wel eens goed zijn. Op dit moment is dit de juiste stap voor mij, denk ik”, meent Bakker, die wel in de Tweede of Derde Divisie actief wil blijven.

Het complete interview met Thomas Bakker

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD