Volg ons
HHC Hardenberg Elftalfoto 2016-2017

Tweede Divisie

Steunpilaar vertrekt bij HHC: “Ik ga richting het westen toe”

Steunpilaar vertrekt bij HHC: “Ik ga richting het westen toe”

Thomas Bakker neemt na het lopende seizoen afscheid van HHC Hardenberg. Na liefst 112 wedstrijden in het shirt van HHC Hardenberg en vijf seizoenen verder, heeft de centrale verdediger de knoop doorgehakt en besluit hij te vertrekken vanuit Hardenberg.

Bakker gaat verhuizen

In gesprek met HHC Hardenberg TV sprak Bakker over zijn beslissing. “Na vijf mooie jaren hier, komt er een einde aan. Ik heb besloten mijn contract niet te gaan verlengen hier bij HHC. En dat heeft er eigenlijk mee te maken dat ik toch ga verhuizen, ik ga richting het westen toe. Daarmee zou ik bij HHC voetballen niet meer combineren”, aldus Bakker, die vooral vanwege zijn vervolgstudie vertrekt.

Dubbel gevoel bij vertrek

“Ik heb hier echt een hartstikke mooie tijd gehad. Ik heb hier veel vrienden gemaakt, het is echt een super club. In dat opzicht hoefde ik helemaal niet weg. Maar aan de andere kant een nieuwe uitdaging, een nieuwe omgeving, dat kan ook wel eens goed zijn. Op dit moment is dit de juiste stap voor mij, denk ik”, meent Bakker, die wel in de Tweede of Derde Divisie actief wil blijven.

Het complete interview met Thomas Bakker

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie