Volg ons
robert-klaasen-robbert-susan-sparta-katwijk

Tweede Divisie

Sterkhouder Susan blijft voorlopig speler van Katwijk

Sterkhouder Susan blijft voorlopig speler van Katwijk

Katwijk heeft het contract van Robbert Susan verlengd. De linkspoot bereikte deze week een akkoord met de technische commissie van zijn club en zette zijn krabbel onder een contract dat hem tot medio 2019 in Katwijk houdt. Mogelijk wordt dit zelfs 2020.

Zeven jaar bij Katwijk

Susan is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen voor Katwijk. Daarin is hij uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het elftal van trainer Dick Schreuder. De middenvelder is zelfs aanvoerder in Katwijk en dus lag het voor de hand dat de Tweede Divisionist door wilde met Susan. Ook de voetballer zelf had wel oren naar een langer verblijf en tekende voor twee jaar bij. Er is bovendien een eenzijdige optie voor een derde seizoen, meldt Katwijk op de officiële clubsite.

Sterk seizoen Susan

Susan is wederom bezig aan een sterk seizoen voor Katwijk. Niet alleen scoorde de 29-jarige middenvelder al zes keer in vijftien wedstrijden, hij was veel vaker bij een doelpunt van zijn team betrokken. Susan was namelijk ook al aangever bij vier doelpunten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie