zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSterkhouder Susan blijft voorlopig speler van Katwijk

Sterkhouder Susan blijft voorlopig speler van Katwijk

Katwijk heeft het contract van Robbert Susan verlengd. De linkspoot bereikte deze week een akkoord met de technische commissie van zijn club en zette zijn krabbel onder een contract dat hem tot medio 2019 in Katwijk houdt. Mogelijk wordt dit zelfs 2020.

Zeven jaar bij Katwijk

Susan is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen voor Katwijk. Daarin is hij uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het elftal van trainer Dick Schreuder. De middenvelder is zelfs aanvoerder in Katwijk en dus lag het voor de hand dat de Tweede Divisionist door wilde met Susan. Ook de voetballer zelf had wel oren naar een langer verblijf en tekende voor twee jaar bij. Er is bovendien een eenzijdige optie voor een derde seizoen, meldt Katwijk op de officiële clubsite.

Sterk seizoen Susan

Susan is wederom bezig aan een sterk seizoen voor Katwijk. Niet alleen scoorde de 29-jarige middenvelder al zes keer in vijftien wedstrijden, hij was veel vaker bij een doelpunt van zijn team betrokken. Susan was namelijk ook al aangever bij vier doelpunten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD