zondag, september 26, 2021
HomeClubsIJsselmeervogelsSterkhouder IJsselmeervogels: 'Overgangsjaar, geen ploeg om bovenin mee te doen'

Sterkhouder IJsselmeervogels: ‘Overgangsjaar, geen ploeg om bovenin mee te doen’

Bij IJsselmeervogels verwacht men niet dat de club dit jaar een rol van betekenis kan spelen in de Tweede Divisie. Dat zegt doelman Jaimy Schaap in gesprek met de Gooi en Eemlander.

,,We moeten wel realistisch zijn. We hebben geen ploeg om bovenin mee te doen. Clubs als AFC en Katwijk zijn een stuk verder dan wij. Voor ons is dit een overgangsjaar. We bouwen aan een nieuwe ploeg die om de prijzen mee kan strijden. Het is vooral zaak vast te houden aan de aanvallende speelwijze die we voor ogen hebben. Dan gaan we misschien een keer met 5-0 op onze plaat, daar moeten we van leren”, aldus Schaap in gesprek met de regionale krant.

De Rooien draaien een teleurstellende voorbereiding en raakten deze zomer een hoop belangrijke krachten kwijt. Ook zaterdag verliep voor de ploeg van Berry Smit erg teleurstellend, omdat DOVO met 1-4 te sterk was.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD