maandag, mei 23, 2022
HomeCompetitiesDerde DivisieSterke eerste helft bezorgt Goes zege bij Quick

Sterke eerste helft bezorgt Goes zege bij Quick

Goes is het paasweekeinde uitstekend begonnen. De ploeg van Rogier Veenstra, deze week genomineerd voor de uitverkiezing van amateurtrainer van het jaar, won dankzij een sterke eerste helft op bezoek bij Quick.

De Zeeuwen kwamen in Den Haag na 18 minuten aan de leiding. Erwin Franse strafte matig verdedigen bij Quick af. Na een half uur werd het pardoes 0-2 na een eigen doelpunt van Pepijn van Zwieten de Blom. En nog voor de pauze leek het duel gespeeld toen Steve Schalkwijk de voorsprong naar 0-3 tilde, al had dat doelpunt wel een luchtje van buitenspel. En Quick? Dat kreeg zeker ook haar kansen, bijvoorbeeld via Marc Boshoff, maar mede door sterk keeperswerk van Brian Meulmeester scoorde het niet.

Direct na rust scoorde Boshoff alsnog de 1-3. Een kwartier voor tijd keerde het geloof weer terug bij de equipe van coach Paul van der Zwaan, huidig Rinus Michels Award-houder, toen Giovanni Linnenbank de 2-3 scoorde. Frank van der Heiden had dé kans op de gelijkmaker, maar hij miste. Goes maakte vlak voor tijd alsnog aan de spanning een eind door de 2-4 van Ray Kroon. Door de zege van Goes is de ploeg van Veenstra weer een horde dichterbij het winnen van de derde periode. Daarin heeft het vooralsnog twee verliespunten minder dan UNA.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]