Volg ons

Derde Divisie

Sterke eerste helft bezorgt Goes zege bij Quick

Sterke eerste helft bezorgt Goes zege bij Quick

Goes is het paasweekeinde uitstekend begonnen. De ploeg van Rogier Veenstra, deze week genomineerd voor de uitverkiezing van amateurtrainer van het jaar, won dankzij een sterke eerste helft op bezoek bij Quick.

De Zeeuwen kwamen in Den Haag na 18 minuten aan de leiding. Erwin Franse strafte matig verdedigen bij Quick af. Na een half uur werd het pardoes 0-2 na een eigen doelpunt van Pepijn van Zwieten de Blom. En nog voor de pauze leek het duel gespeeld toen Steve Schalkwijk de voorsprong naar 0-3 tilde, al had dat doelpunt wel een luchtje van buitenspel. En Quick? Dat kreeg zeker ook haar kansen, bijvoorbeeld via Marc Boshoff, maar mede door sterk keeperswerk van Brian Meulmeester scoorde het niet.

Direct na rust scoorde Boshoff alsnog de 1-3. Een kwartier voor tijd keerde het geloof weer terug bij de equipe van coach Paul van der Zwaan, huidig Rinus Michels Award-houder, toen Giovanni Linnenbank de 2-3 scoorde. Frank van der Heiden had dé kans op de gelijkmaker, maar hij miste. Goes maakte vlak voor tijd alsnog aan de spanning een eind door de 2-4 van Ray Kroon. Door de zege van Goes is de ploeg van Veenstra weer een horde dichterbij het winnen van de derde periode. Daarin heeft het vooralsnog twee verliespunten minder dan UNA.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie