woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSten Vreekamp ruilt FC Utrecht in voor Spakenburg

Sten Vreekamp ruilt FC Utrecht in voor Spakenburg

Sten Vreekamp speelt in het nieuwe seizoen voor Spakenburg. De club uit de Tweede Divisionist neemt de verdediger over van FC Utrecht, waar hij in de jeugd voetbalde. Spakenburg maakte de komst van Vreekamp bekend via Twitter.

Weing speelminuten bij Jong FC Utrecht

Steen Vreekamp speelde al sinds 2006 in de jeugdopleiding van FC Utrecht. Dit seizoen behoorde hij tot de selectie van Jong FC Utrecht. Die ploeg werd afgelopen seizoen kampioen van de beloftencompetitie en plaatste zich daarmee voor de Jupiler League. Het aandeel van Vreekamp in het kampioenschap was daarin beperkt. Het talent speelde slechts in twee competitiewedstrijden mee. Vreekamp kwam afgelopen seizoen met name in actie tijdens oefenwedstrijden van Jong FC Utrecht.

Vreekamp kan op meerdere posities in de verdediging uit de voeten. Het twintigjarige voetbaltalent is een centrale verdediger, maar werd bij FC Utrecht ook regelmatig als rechtsback ingezet.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD