woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieStegeman verruilt Go Ahead Eagles voor PEC Zwolle: 'Niet iedereen zal mij...

Stegeman verruilt Go Ahead Eagles voor PEC Zwolle: ‘Niet iedereen zal mij begrijpen’

John Stegeman is komend seizoen alsnog werkzaam in de Eredivisie. De oefenmeester maakt in de zomer van 2019 de overstap van Go Ahead Eagles naar PEC Zwolle, meldt laatstgenoemde club op de officiële website.

Eredivisie
De 42-jarige trainer verspeelde dinsdag met de ploeg uit Deventer in de slotminuten van de blessuretijd een ticket voor de Eredivisie na een nederlaag tegen RKC Waalwijk (4-5). Ondanks dat Stegeman in bezit was van een doorlopend contract bij zijn huidige werkgever tot medio 2020 maakt hij nu de overstap naar PEC Zwolle waar hij de opvolger zal zijn van de naar Feyenoord vertrokken Jaap Stam.

Rivaal
Tegenover de NOS gaf Stegeman kort tekst en uitleg over de door hem gemaakte keuze. ,,Natuurlijk telt het sentiment mee, maar dat heb ik geprobeerd los te laten toen ik over PEC nadacht. En niet iedereen zal mij begrijpen, maar ik ben gewoon heel erg blij met de kans die mij geboden wordt om naar een stabiele eredivisieclub te gaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD